• Телефон: +381 36 601 200

ОТВОРЕН СТРУЧНИ СКУП И ОБЕЛЕЖЕНО 20 ГОДИНА РАДА АСОЦОИЈАЦИЈЕ ЦЕНТАРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД