• Телефон: +381 36 601 200

РУСКА ПРИРЕДНА ДЕЛЕГАЦИЈА ИЗ КРАСНОДАРСКОГ КРАЈА У ПОСЕТИ ВРЊАЧКОЈ БАЊИ