ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Вести
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

За почетак септембра (5. 9. 2017.), заказана је 11. по реду седница Скупштине општине Врњачка Бања са почетком у 10 часова. Председник СО, Иван Радовић потписао је дневни ред са 25 тачака, међу којима су извештаји о пословању јавних предузећа, али и именовању директора јавних предузећа „Борјак“, „Шуме Гоч“ и Општинске стамбене агенције, по спроведениим јавним конкурсима.

Дневни ред 11. седнице СО Врњачка Бања

дневни ред страна 1

дневни ред страна 2

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.